Amerikan otomobil üreticisi Ford, yeni bir model ile karşımızda! Şirket, Ford Bronco Sport’un özel bir versiyonu olan 2021 Ford Bronco Sport Badlands modelini piyasaya sürdü. Ford, donanım uzmanı MAD Industries ile birlikte çalışarak, SEMA motor şovuna özel web yayınının bir parçası olan çarpıcı SUV’u lanse etti.

Ford-Bronco-Sport-Badlands-arka

Konuyla ilgili Ford’un resmi bildirisi ise şöyle;

“MAD Bronco Sport Badlands, Bronco’yu kara maceraları için mükemmel hale getiriyor. Ford, açık hava maceracılarının hayalini gerçekleştiren böylesi özelliklere sahip bir araç için MAD Industries ile işbirliği yaptı. MAD, Mustang’den F-350’ye kadar neredeyse her modeli içeren zengin bir yapım geçmişine sahip köklü bir Ford proje araç üreticisidir.”

Ford-Bronco-Sport-Badlands

İlginizi Çekebilir: Zero Labs ile herhangi bir klasik otomobili elektrikli “temiz enerji kahramanına” dönüştürebilirsiniz

Aldığımız bilgilere göre bu özelleştirilmiş modele eşlik eden MAD, yeni nesil ikonik SUV’nin özelliklerine uyan bir offroad römorku üretmek için BOREAS Campers’la da birlikte çalıştı. Boreas Campers, kampçıların yakındığı bildiği markalardan…

BOREAS Campers ile birlikte duş alma, yemek pişirme, yiyecekleri saklama ve geceleri kral boy organik pamuklu yatakta rahatça uyuyabileceğiniz mükemmel bir temel kamp alanı da sunuyor. Güneş panelleri ve pille tüm kampınız boyunca şebekeden bağımsız da kalabilirsiniz. Tüm bu özellikleri sayesinde bir kampçının en iyi dostu olmaya aday.

Ford-Bronco-Sport-Badlands-lifestyle

İlginizi Çekebilir: Yeni Land Rover Defender Top Gear Yılın Otomobili ödülüne layik görüldü

Araç, uzun yolculuklar için yeterince konforlu olmasının yanı sıra arazideki performans konusunda da iddialı. Ani bir kararla yoldan çıkıp araziye dalış yaparsanız sağlamlığını size kanıtlaması için 2021 Ford Bronco Sport Badlands‘e bir fırsat da vermiş oluyorsunuz.

Ford-Bronco-Sport-Badlands-hiz

Heavy Duty tipi çelik şasi, bağımsız süspansiyon, arazi lastikleri ve ahşap içermeyen yapı ile BOREAS MXT, MAD Bronco Sport Badlands gibi bir offroad aracı için mükemmel bir birleşen.

2.0L i4 Ecoboost motora ve 8 ileri otomatik şanzımana sahip. Aynı zamanda Borla Cat-Back egzoz sistemi ve 4WP seviye kaldırma şasi sistemi ile çarpıcı bir Ford performansı vadediyor.